SF Cabaret Split in Space na ljetnoj turneji

SF Cabaret Split in Space na ljetnoj turneji

SF CABARET “SPLIT IN SPACE” – Premijera 27/2/20

 

Sf Cabaret SPLIT IN SPACE ovog ljeta gostovat će na pozornicama kultrunih manifestacija: Zadarsko kazališno ljeto,  Splitsko ljeto i Trogirsko kulturno ljeto. Sve detalje o gostovanjima pronađite u našem RASPOREDU.

Ovaj se cabaret nadovezuje na hit predstavu Gradskog kazališta mladih Cabaret Splićanke, ali je i žanrovnski obogaćen znanstveno fantastičnim dodacima. Nakon Splićanki, na svoj su red došli muškarci iz GKM-ovog glumačkog ansambla; Ivo Perkušić, Siniša Novković i Matija Grabić. Njima je pridružena i Ana Gruica Uglešić čija je uloga u ovoj muškoj konstelaciji posebno fabularno iznenađenje.

Kao i u prethodnom cabaretu i sada vam predstavljamo Split iz mnogih neočekivano bizarnih, smiješnih, začudnih i poučnih rakursa. Osim dramske parafraze društveno političkog aktualiteta, ovaj vas put, kao što i sam naslov kaže, vodimo i u svemir. Pokazat ćemo vam i prokazati neke naše sugrađane koji su puno čudniji nego što ste mogli iti pomisliti. Želimo da skupa s nama, iz svemirskog broda, pogledate svoj grad, ali i same sebe s onih visina s kojih se stvari jasnije vide. Kolažna forma cabareta koja podrazumjeva pjesmu, ples, stand up i burlesku, sigurno će vas zabaviti i nasmijati, ali i zamisliti te potaći da možda napravite redizajn ili remiks svoje identitetske matrice. Autor i redatelj ovog splitskog svemirskog eksperimenta je Ivan Leo Lemo, koreograf je Leo Mujić, scenografkinja je Vesna Režić, skladatelj je Zvonimir Dusper Dus, a kostimograf je Marko Marosiuk.

Predstava je namjenja publici starijoj od 18 godina.

 

IZ MEDIJA:

Slobodna Dalmacija

Dalmatinski portal