Upisi u dramska studija GKM-a

Upisi u dramska studija GKM-a

Poštovana publiko, dosadašnji i budući polaznici dramskih studija,

Gradsko kazalište mladih vrši predbilježbe za upis u dramska studija za sve uzraste koja će započeti s radom od 1. listopada 2022.

Oni najmlađi započinju svoj susret s glumom u radu s glumicom Nadom Kovačević koja na profesionalan način i pedagoškim metodama uvodi djecu u dodir s profesionalnim kazališnim okvirom i razvojem dramskog iskaza.

Pedagoginja Ivana Bačić radi s polaznicima od petog do osmog razreda osnovne škole kreirajući program koji toj dobnoj skupini nudi bolji uvid u složenije dramske procese koji rezultiraju izvedbom koja je izvrsna priprema za daljnji glumački i izražajni razvoj.

U srednjoškolskoj dobi polaznici uz vodstvo glumca Vinka Mihanovića usvajaju vještine čvršćih kazališnih formi strukturiranih u izvedbeni proces blizak profesionalnoj kazališnoj izvedbi.

Odrasli polaznici, učenici viših razreda srednje škole, studenti, zaposleni i umirovljenici uz voditelja, glumca i redatelja Sinišu Novkovića otkrivaju svoje glumačke potencijale improvizirajući i kreirajući vlastiti dramski iskaz koji kulminira scenskom izvedbom uz tehničku i izvedbenu podršku profesionalnog kazališnog okruženja.

Uz ovu, od listopada, pokrećemo i novu dramsku skupinu namijenjenu isključivo odraslima s nešto posebnijim određenjem i metodološko-pedagoškim pristupom:

25 na kvadrat je skupina namijenjena maksimalnom broju od 25 polaznika s navršenih minimalno 25 godina života. Voditeljica skupine je glumica GKM-a Mia Vladović koja će polaznice i polaznike voditi nizom zanimljivih procesa kroz razvijanje fizičkih, glasovnih i mentalnih sposobnosti oslobađajući kreativnost i razbijajući tremu kod javnih nastupa. Završna izvedba pretvara se u zaokruženu kazališnu predstavu. Prijave za ovu skupinu vrše se na brojeve telefona 095/584 9808 ili 021/344 979.

Prijave i upisi za sve dramske grupe na broj telefona: 021/344 979.

Mjesečna članarina iznosi 200,00 kn / 26,54 € (Prema fiksnom tečaju konverzije 1€ = 7,53450 kn)

Više detalja o grupama i voditeljima pogledajte OVDJE.